Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

25 Οκτωβρίου 2010

"Τα πράσινα άλογα"

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ή τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε... από τα τρία το μακρύτερο. Μόνο που το "μακρύτερο" όπως συνηθίζεται σ`αυτή την χώρα του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ το εισπράττει όπως πάντα ο απλός λαός. Κι έφτασε εν "μέσω νυκτός", η περίφημος εγκύκλιος δια χειρός Λοβέρδου, στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας. Με την οποία όταν αρρωσταίνεις και χρειάζεσαι επειγόντως νοσοκομείο, μόλις πατήσεις το ποδαράκι σου στην είσοδο, να πληρώνεις 3 ευρώ, για να σε εξετάσουν οι γιατροί.

-Τι δεν σε άκουσα;
-Δεν πήγες σινεμά για να πληρώσεις είσοδο;
- Δεν έχεις χρήματα γιατί είσαι άνεργος;
Λυπάμαι κύριε, αλλά θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι του πράσινου σοσιαλισμού, του Γιωργάκη Παπανδρέου. Το οποίο σημαίνει "στο διάολο και πήγαινε ψόφα αλλού αφού δεν έχεις τα τρία".
-Ποια τρία;
Είπαμε από τα τρία το μακρύτερο, που το κρατάς ως "κόρη οφθαλμού" και δεν τους το δίνεις να ησυχάσουμε.
Άλλωστε σαν άξιος γόνος της δυναστείας Παπανδρέου, "Παπανδρέου παπατζή μας πούλησες κι εσύ" ο συνεχιστής της δυναστείας των "θα" και "υπάρχουν" φροντίζει για το καλό του λαού. Κι επειδή ξέρει ότι ο Έλληνας ασχολείται μονίμως με τα τρία του, σκέφτηκε να του τα πάρει, για να του δώσει λίγο ελεύθερο χρόνο ν`απολαύσει και τις άλλες ομορφιές της ζωής.
Μέχρι σχολή άνοιξε ο άνθρωπος. Τι σχολή;
Σχολή σοσιαλιστικής γλώσσας "ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ"
Εκεί μαθαίνεται την άτοπο απαγωγή των τριών, από τα τρία το μακρύτερο, και γενικά ότι έχει σχέση με τον κώδικα ντα βίτσια (βλέπε Παπακωσταντίνου).
Διδάσκουν:Παπανδρέου, Παπακωσταντίνου, Πεταλωτής κ.α.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ δικα μου σχολια εχουν αζωτο μηπως βαλω το λουστρινι.Καλα ρε ζων το 3ευρω ειναι 10ετΙΑς αλλα αλλο λαντα αλλες φορες εφαρμοζεται αλλες οχι.Αλλα να πουμε κ το εις βαρος τσαμπατζη μακακα 3ευρα δεν ειναι τσιπουτσιΤΟ ΙΤΑΛΙΑ 20ΕΥΡΑ,Τ0 ΓΑΛΛΙΑ 30ΕΥΡΑ ,ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙς ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΗ ΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!