Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο!

Επιλογές

Home
Home
About Me
About Me
ΥouΤube
ΥouΤube
Σκόρπιες Σκέψεις
Σκέψεις
Σκόρπιες Σκέψεις
Υπηρεσίες

22 Μαρτίου 2015

Ενεργειακά Βαμπίρ

Διάβασα ένα άρθρο που μου εξήγησε ένα σύμπτωμα που έχω βιώσει αρκετές φορές...Θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...

Αλήθεια, γνωρίζατε ότι στη ζωή μας υπάρχουν τα ενεργειακά βαμπίρ;
Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νοιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή
βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα, αισθανόμαστε κουρασμένοι και στραγγισμένοι μετά από μία συνάντηση μαζί τους.

Γενικότερα τα ενεργειακά βαμπίρ είναι άνθρωποι αρνητικοί που προσπαθούν συνειδητά ή ασυνείδητα να αντλήσουν διαρκώς ζωτική ενέργεια από τους γύρω τους και θρέφονται από αυτή!

Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. « γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα από σένα, δεν με αγαπάς αρκετά,δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο σας λένε συνεχώς τι να κάνετε και πως κ.λ.π.» . Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο.Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε. Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, στο φιλικό περιβάλλον σας, το εργασιακό ακόμα και σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχετε.

Μικρά πράγματα όπως να παρακολουθείτε τις ειδήσεις στην τηλεόραση και ξαφνικά λέτε : « Ναι, ξέρω , με εξάντλησαν ενεργειακά οι ειδήσεις, το αισθάνομαι ». Πράγματι συμβαίνει, γιατί υπάρχει πολύ δράμα στις ειδήσεις , όχι συγκεκριμένο πρόσωπο,αλλά η μαζική συνείδηση, που τρέφεται κυριολεκτικά από εσάς.
Δημιουργεί ανησυχία, μπέρδεμα, αμφιβολίες, αποπροσανατολισμό. Σπάνια δίνουν χαρά οι ειδήσεις. Υπάρχει θρέψιμο που γίνεται συνέχεια , όχι πάντα με σκοπό. Απλά γίνεται και πρέπει να είστε ενήμεροι .
Το θρέψιμο στα μίντια, στην πολιτική ( κυρίως στις εκλογές ),στο εμπόριο,στις επιχειρήσεις, μπορώ να πω, ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώνουν, από την ενέργεια των ανθρώπων , την οποία παίρνουν.

Πώς σταματάτε τους άλλους να θρέφονται από εσάς κι εσάς από αυτούς ?

Είναι πολύ εύκολο. Κάνετε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε το θρέψιμο .Καθαρή και συνειδητή επιλογή. Απλά απομακρύνετε τα από τη ζωή σας!

www.emeis.gr

2 σχόλια:

  1. Σωστά τα λες! Υπάρχουν και ..θα υπάρχουν γύρω μας τέτοια βαμπιρ όμως δύσκολα μπορούμε να τα αφαιρέσουμε από τη ζωή μας.Απλά νομίζω ότι μπορούμε να τα κρατήσουμε σε απόσταση από τις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω, δεν το είχα συνειδητοποιήσει αλλά τώρα το παρατηρώ πιο εύκολα. Αυτό που βρήκα πρακτικό είναι να είμαι προετοιμασμένη όταν έρχομαι σε επαφή με τέτοια άτομα και να προσέχω να μην δίνω πολύ προσοχή σε όσα λένε ή κάνουν που μπορούν να μου φέρουν αρνητική διάθεση...

    Να είσαι πάντα καλά που μας επισκέπτεσαι...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι 'πνοή' για τον χώρο μας! Ευχαριστούμε!